Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да ако е до 1000-1500 лева бива +цената на колата и регистрация ще дойде на пари на които има изправни,но тази от към интериор и външен вид е перфектна.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
      Айде да попитам вас,предлагат ми една Spaider със скъсан ангренажен ремък на цена която си е направо като подарък,освен водачи,16 броя клапани,гумички за клапаните и разбирасе ангренажния комплект друго на първо четене ще ми трябва ли?Или ако евентуално я взема да отварям и от долу за основни,биелни и сегменти,мотора е 2.0 16V Т.S
      Ако колата е със същата регистрация т.е. не се налага да минава канала на КАТ слагай един мотор втора употреба за 300-400лв без документи и карай.
      Отвориш ли мотора за да стане като хората ще се окаже, че я лагерите са за смяна, я сегменти, я валове, повдигачи и т.н. и отидоха едни 1000лв за ремонт на счупения мотор.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Там е работата,че не е регистрирана,тоест нов внос е и ще трябва еко такса,регистрация и още 100 неща,иначе отдавна имам мерак на кабрио,а това влиза в моя ценови диапазон.

Comment

• Да ти предложа моето GTV, само трябва да му отрежеш покрива...
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Да ти предложа моето GTV, само трябва да му отрежеш покрива...
            hahaha

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Да ти предложа моето GTV, само трябва да му отрежеш покрива...
              Отрежи го и пусни снимки може да има интерес
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Aбе аз за него съм намислил друг тунинг, който обаче сигурно ще струва колкото някое F355, така че съм го отложил за неопределено време...
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Не предлагайте такива неща на Боби, че на него малко му трябва. Тогава вече със сигурност ще се изнася на палатка

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Хахаха,вие чисто за мезе ме взехте .Марине ГТВ-то ти е хубаво,но не е в моя бюджет,пък и наистина искам кабрио.

Comment

• Някой знае ли кой датчик е отговорен за показанията на температурата на антифриза на таблото?Напоследък забелязвам, че след подаване на контакт стрелката скача до 70-80 градуса за няма и секунда(за миг почти) и си пада пак долу?!? Днес даже след цял ден пред офиса накрая като си тръгвах...давам на контакт и стрелката скочи на 90 градуса и бааавно си падна до долу(около 10 секунди сигурно). Дали е датчика или таблото откача?

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
                        Някой знае ли кой датчик е отговорен за показанията на температурата на антифриза на таблото?Напоследък забелязвам, че след подаване на контакт стрелката скача до 70-80 градуса за няма и секунда(за миг почти) и си пада пак долу?!? Днес даже след цял ден пред офиса накрая като си тръгвах...давам на контакт и стрелката скочи на 90 градуса и бааавно си падна до долу(около 10 секунди сигурно). Дали е датчика или таблото откача?
                        Датчикът, който е до термостата.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аха ясно.А симптомите дали са от него ... евентуално. Да не го сменям ей така за спорта. Това със стрелката не е болка за умиране но ако е тъпия датчик ми е ясно, че ще бърка нещата.

Comment

• Откачи буксата на датчика и виж дали стрелката пак ще подскочи при даване на контакт.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• При мен най редовно си го прави тоя номер, даже понякога доста бавно се връща стрелката на начална позиция, но нямам никакво намерение да човъркам нещо, което работи.

Comment

• При мен същия номер е ставал и на двете коли по няколко пъти,но всичко си работи нормално за сега.

Comment

Working...
                                X